• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sparebank1 ostlandet  

sparebank1 ostlandet

   


Hei og velkommen til NordreTrysil.no!

Her finner du nyheter og informasjon fra Nordre Trysil Idrettslag.


siste nytt fra NTI:

streken

10 Bli bedre kjent turer 2020

Vi fortsetter med 10 nye Bli-Bedre-Kjent-turer rundt om i Nordre Trysil også i 2020Nå som det er tredje året kan vi vel kalle det en tradisjon. Og vi har fortsatt mange fine plasser å ta av. Kanskje plasser som du har hørt om men aldri har vært på, eller plasser du har vært på men aldri har hørt navnet på. Uansett, her er årets utvalgte turmål.

 

På hvert sted finnes ei blå kasse med bok i. Registrer deg der og du er med i trekningen av fine premier.

Noen turer er korte og noen er litt lengre.Hvor langt du vil gå kommer helt an på deg selv. Noen steder kan man kjøre bil helt fram. Men ettersom tanken er å få folket ut i aktivitet og samtidig bli bedre kjent i nærmiljøet, så håper vi at du parkerer bilen og tar beina fatt i hvert fall en bit av veien. Satser på at mange har lyst til å besøke disse stedene i løpet av medio juni til medio september.

Del gjerne noen bilder fra turen på FB-sida til Nordre Trysil IL: N.T.I (Nordre Trysil Idrettslag). https://www.facebook.com/NTI-Nordre-Trysil-Idrettslag-328342087187506/

merk gjerne med: 
#nti #blibedrekjentinordretrysil

1. Storfurua v/HøgåsenKjør Høgåsvegen ca 500 meter og parker på høyre side ved skilt. Følg gamle kjerrevegen ca. 2,5 km, og blå bånd videre. 

2. Myra (gammel husmannsplass i Smeiedalen)Kjør Eltdalsvegen og parker ved første vei til høyre etter Volfeltkrysset, ca 1,3 km. Følg vegen nedover ca 200meter.

3. Gjittvegen:Parker like sør for kiosken i Øien og følg Gjittvegen/Svartåsvegen ca 1,8 km.

4. Gammelsetervangen:Kjør Kjølsetervegen ca 1,4 km oppover og parker ved et lite grustak på høyre side. Gå vegen oppover ca 100 meter. Ta til høyre ved skilt "Blåkassetur" og følg blå bånd til du kommer til skilt til Gammelsetervangen. Derfra er det fin sti og noe blåmerking, ca 3 km.

5. KvernfalletKjør Tågmyrvegen og videre innover Blikufjellvegen. Parker ved Blikuengen og gå første veg til venstre ca 1,4km.

6. Øverbekk:Kjør sørover fra Jordet og parker oppå høgste Eltosåsen (søndre avkjøring på venstre side). Gå merket sti på høyre side av Jordetsvegen, ca 200 meter.

7. Gammelseterberget:Kjør Bittermarkvegen og parker ved Bittermarkvegen 466.Gå grusveg ca 200 meter og ta til høyre ved grind/gjerde. Følg skilting til varden, ca km.

8. Orrhauga:Kjør Tågmyrvegen til Volsetra og parker på snuplassen nedenfor setrene. Gå vegen oppover gjennom setergrenda og følg sti til Slettvola, ca 2 kmTa stitil venstre ned til Orrhauga.

9. Ljørdalsrunden:Parker på snuplassen på høyre side ved den gule sandkassa midt i Volfeltbratta. Følg sti og blåmerking ca 1 km. Fra kassa kan du gå videre om Omformeren og tilbake til bilen.

10. Kilen:Kjør Myrvoldvegen forbi samfunnshuset ca 1,6 km. Følg sti på høyre side av vegen ca 350 meter.

 
            GOD TUR

grasrot2