• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sparebank1 ostlandet  

sparebank1 ostlandet

   


Hei og velkommen til NordreTrysil.no!

Her finner du nyheter og informasjon fra Nordre Trysil Idrettslag.


siste nytt fra NTI:

streken

Velkommen til Nordre Trysil

Velkommen til Nordre Trysil idrettslag

Vi ønsker med dette å gi alle gamle og nye medlemmer litt informasjon om idrettslaget vårt, hvilke forventinger vi har til deg som medlem og hva du kan forvente som medlem av idrettslaget.

 

Målsetting og verdier

Målsettingen med idretten i Nordre Trysil er å skape en trygg og forutsigbar arena for mestring og samhold. Videre skal vi jobbe for å ha gode nok tilbud der det er rom for alle. Å hindre frafallet fra fysisk aktivitet er et overordnet mål. Noe som i et helseaspekt vil være positivt for den enkelte, men også for lokalsamfunnet for øvrig. 

Vårt verdigrunnlag er at det i Nordre skal være plass til alle som vil være aktive, og at det skal legges til rette for utvikling og tilpasning for den enkelte.

Aktiviteter i klubben

Vi har pr. nå (januar 2022) to aktive grupper i idrettslaget; fotball og ski.Fotballsesongen utendørs på idrettsbanen varer fra banen er snøfri til ca.1 oktober. Vi disponerer også Vikinghallen i Innbygda for innendørs treninger, primært i vinterhalvåret. Fotballgruppa sender ut forespørsel til alle barn i skolealder i Nordre Trysil om de ønsker å spille fotball, og setter opp årets lag ut fra denne tilbakemeldingen. I fotballen brukes appen Spond som kommunikasjonskanal der alle treninger, kamper og evt. avtale om kjøring til bortekamper avtales. Det er i hovedsak foresatte som må stille opp som trenere og lagledere i fotballen. I tillegg er det foresatte som har kioskvakt på alle hjemmekamper, lagleder setter opp lister over hvem som har ansvar på den enkelte kamp før sesongstart.

Det organiserte tilbudet på ski er skilek hver mandag kl.18.00 fra begynnelsen av januar til påske. Her er det bare å møte opp for dem som vil være med på en time med skiaktivitet. Barna blir delt inn i grupper etter alder, og det er ungdommer i klubben vår som leder gruppene. Det første skirennet er tradisjonelt siste helga før jul, og det arrangeres renn annenhver onsdag gjennom vinteren fra januar. Det arrangeres også klubbmesterskap og Røsjørennet to helger i løpet av vinteren. Alle barn på barneskolen får utdelt terminlista før jul. På skirenn er det foreldre som får ansvar for å føre deltakerliste, dele ut startnummer, samle inn startnummer og servere saft. Det er med en ansvarlig fra skigruppa på hvert renn.

Lotterier og dugnader

Selv om all jobben som legges ned i klubben vår, gjøres på dugnad kreves det inntekter for å drive et idrettslag. Vi har faste utgifter tilbelysning i lysløype, fotballstadion og hall,vedlikehold av maskiner, garderobeleie, dommerutgifter, forsikringsordninger, drivstoff til maskiner, hall-leie, utstyr osv. Vi er avhengig av medlemskontigenter, sponsorer, støtteordninger, lotteriinntekter og dugnad for å sikre økonomien i klubben. I perioder kan det være dugnad som søppelplukking eller snømåking som gir god inntekt til idrettslaget. På disse dugnadene setter vi opp lister og/eller spør hvem som kan bidra. 
Vi har noen faste lotterier og aktiviteter med dugnad:

Påskelotteri: her får alle som er aktive i ski hver sin loddbok som skal selges i perioden januar- påske.

Høstlotteriet: her får alle yngres som er aktive i fotball en loddbok som skal selges i tidsrommet juni-september.

Revy: Annenhvert år arrangeres det revy i Jordet og der blir foresatte til barn i fotballen satt opp som vakter og kjøkkenpersonell.
"Jul i huset": Første søndag i advent arrangeres det «Jul i huset» i Jordet samfunnshus og her leverer alle som er aktive i fotball inn premier til basaren.

I tillegg til inntektsbringende dugnader arrangeres det i løpet av året små og større dugnader av praktisk art. Dette kan eksempelvis være å klargjøre mål på banen, luking ved fotballbanen, klippe busker i akebakken. 

Mange i Nordre Trysil legger ned mange dugnadstimer med løypekjøring, stell av fotballbanene, rydder stier, som trenere, lagledere, dommere og i ulike verv. Vi håper at alle foresatteer positive til å bidra med sin tid for at vi skal kunne opprettholde tilbudet vi har i dag.


Kommunikasjon

I tillegg til appen Spond som benyttes i fotballen, er Facebook- N.T.I (Nordre Trysil Idrettslag) vårhovedkommunikasjonskanal. Her legges det ut nyheter, varsel om avlysninger, arrangementer osv. På hjemmesiden vår (Nordre Trysil IL) legges det ut resultater fra skirenn, protokoll fra årsmøte og annen informasjon.

Kostnader

For å være medlem i Nordre Trysil idrettslag koster det (i 2022)

700 kroner for aktivt medlem,

1500 kroner for familiemedlemsskap

200 kroner for støttemedlem. 

Fra 13 år t.o.m. senior er treningsavgiften kr.2000,- (i tillegg til medlemsskap). I denne summen inngår trening innendørs på vinteren og treninger på sommeren, i tillegg til treningsdress. Vi supplerer dress hvis den blir utslitt, og kjøper ny hvis den blir for liten.

For mer informasjon se vår Facebookside eller hjemmeside (nordretrysil.no), der ligger også vår sportslig plan tilgjengelig. For deg som ønsker å bli medlem, kan du selv melde deg inn på www.minidrett.no

Vi håper å se dere alle både i langrennsløypa, på fotballbanen, på tribunen, på stiene i skogen og på skistadion. Heia Nordre!

 

Sportslig hilsen styret i NTI

 


grasrot2