• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

sparebank1 ostlandet  

sparebank1 ostlandet

   


Hei og velkommen til NordreTrysil.no!

Her finner du nyheter og informasjon fra Nordre Trysil Idrettslag.


siste nytt fra NTI:

streken

Ullmax

 briaskThumb_NTI_fleece_-_bilde

 

Har du hørt om Ullmax ? Ullmax selger ull og mikrofiber undertøy av beste kvalitet til utrolig lave priser. I tillegg går det meste av fortjenesten tilbake til idretten.
Nordre Trysil Idrettslag selger Ullmax. Dette gjør vi for å få ekstra penger i kassen samtidig som de vi selger til får anledning til å kle seg i meget funksjonelle og behagelige Ullmaxklær.
Si fra om du ønsker å se på produktene. 

NTI`s selger har bestilt ullmax fleece genser med logo på. Vi har bestilt 60 stk og størrelsene er fra 100cm til XXL.  Det er ikke mange av hver størrelse, så her blir det første mann til mølla.
str.100 - 130   130,-    str.140 - 160   160,-    str. XS - XXL   190,-  (str.160 og L er desverre utsolgt.) 
 
Selger har en kolleksjonskoffert hjemme hos seg og viser den gjerne frem slik at du kan få en mulighet til å gjøre en bestilling. I tillegg har selger noen av produktene til salgs hjemme hos seg;  bl.a. 2 pk med lange strømper – fine i bl.a. slalomskoene, støvlettene eller i jaktskoa. Noen sett med trøye og bukse i mikrofiber – flotte til bl.a. trening ute, pannebånd, luer, sokker, drikkeflasker, sportsbager, boxertruser, singleter, sportsbh`er og t-shirt. Det vi ikke har liggende på lager, gjør vi bestillinger på. Så har dere varene i løpet av ca.8 dager.
Eller så kan du klikke på linken til høyre for å komme til Ullmax sin nettbutikk og gjøre bestilling der. Klubben får provisjon av alt det dere kjøper av ullmaxprodukter, uansett hvordan dere kjøper varene :)

Ta gjerne kontakt med selger på tlf.91 10 93 43 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  hvis du trenger hjelp, vil se og kjenne på produktene eller gjøre en bestilling via selger.

 

 


grasrot2